Top

Cliché maar waar. De tijd vliegt. En al veel gedaan. Vorige week vloog ik met Sandra naar Curaçao. 2 Weken op een niet al te groot eiland. Ik ben nogal van de actieve vakanties dus ik dacht dat gaat een uitdaging worden, maar ik heb me nog geen minuut verveeld.

We hebben hier een witte Kia Picanto. Omdat we midden in het regenseizoen zitten hebben we zo af en toe wat buien en dat maakt sommige wegen 1 bruine toelie. Dus die auto is niet meer wit en omgedoopt tot all terrain wagen. Of the road en allez. En dankzij Sandra’s rijkunsten nu met 1 ovaal voorwiel. ?

We hebben al heel wat strandjes gezien. Je kunt hier bijna overal wel snorkelen, soms met wel 25 schildpadden om je heen. Sandra heeft zelfs al een rog gespot en ik een zeepaardje met het duiken.

Qua daredevil acties ben ik van een 14 m hoge rots gesprongen en zijn we gister samen een grot in gedoken. The blue room. Door het licht van buiten op het water zit je in een blauwe ruimte. En met de scholen vissen daar in geeft dat een super mooi effect.

Ook hebben we al heel wat dieren gezien boven water. Op de ostrich farm hebben we wat struisvogels gevoerd, leguanen gezien en een krokodil. Een overpaid boerderijbezoek maar wel leuk. 1 kakkerlak in onze badkamer telt ook mee en net waren we op jacht in onze slaapkamer naar iets van hetzelfde formaat maar het is nog niet gevonden. Aaaarrggh.

Een van de mooiste dingen vond ik de Christoffelberg. Deze berg is maar 372 m hoog maar het uitzicht is echt wel de moeite waard.

We zijn hier nog een week en die kunnen wij prima opvullen met allerlei leuke dingen. Misschien nog wel een keertje duiken of kajakken en een naar de buitenbios op het strand. Ik heb er iig zin in.

Comments:

 • Harold van Esch

  12 november 2018

  Klinkt allemaal zoooo herkenbaar! Heel geen plezier allebei!!!

 • Harold van esch

  12 november 2018

  Heel veeeel…..

 • Heidy

  12 november 2018

  Gaaf zeg!! Geniet ervan….

 • Anouk

  12 november 2018

  Geniet ervan meid! Cura is prachtig, ik mis het!

 • Yvonne

  12 november 2018

  Super veel plezier!!!! Mooi verhaal!!!!
  Dikke kus uit Renesse!!

 • Kelly 2

  13 november 2018

  Aaah Hannie zo nice! Ik verheug me op de volgende blog 🙂

  • Hanneke

   13 november 2018

   Hahaha Kelly 2 ipv dulibodibudoutchoe

 • Zjorzje de B

  13 november 2018

  Have Fun, enne Freek mist je…

 • Anneke

  13 november 2018

  Jaloers hier! Lekker genieten daar!

 • Sandra

  15 november 2018

  Leuke blog! Dat ovale wiel rijdt overigens nog best prima! Onze laatste dag op dit prachtige eiland samen! Geen dag verveeld de afgelopen 2 weken. Fijne reisgenoot ben je! Wat mij betreft doe je net alsof je nog doorreist, maar blijven we hier nog even hangen. Kunnen we nog wat studeren voor de volgende pubquiz.. gave duiken maken.. en de wilde zee over kajakken naar J(e)an Thiel!? Ga je missen, vakantiemaatje!

 • Claudia

  16 november 2018

  Daar moet ik ook n keer naartoe voor te duiken. Vette foto’s. Nog heel veel plezier! Xx claudia

 • Aafke

  18 november 2018

  Geweldig!!! Geniet ervan en heeeeel veel plezier!

 • Neddy

  30 november 2018

  Gaaf Hannies, zou er bijna ook m’n baan voor opzeggen. Veel plezier en geniet ervan, doen wij ook.

Sorry, the comment form is closed at this time.