Top

De laatste week in Curacao was ook echt tof. Op het strand kwamen we een man uit Groningen tegen: Harry. Hij is een ervaren duiker dus met hem heb ik nog 2 duiken kunnen maken en Sandra een in diezelfde tijd een introductie-duik. Het mooie is dat ze nu helemaal om is. Ben benieuwd of ze haar plan waar maakt en haar Padi (gedeeltelijk) in Nederland gaat halen.

Het kajakken was hilarisch. Niet alleen ik, maar de mensen op het strand hebben zich optimaal vermaakt met onze kajak-kunsten. Onze laatste wandeling was er 1 op het oefen schietterrein van het leger. Ook mooi, Sandras schuld, die wilde perce naar de rode vlag. Gheghe.

Tot mijn grote verbazing kon de auto zonder problemen ingeleverd worden en ben ik naar Cartagena in Colombia gevlogen. Sandra helaas naar huis, dus vanaf afgelopen vrijdag is mijn avontuur alleen gestart.

In Colombia is het nog meer mañana mañana. En ik moet even omschakelen niet elke dag volle bak wat te gaan doen. Ik heb hier alle tijd, dus die moet ik dan ook gebruiken. Cartagena is mooi, maar ik ben geen stadsmens, dus na 2 dagen ben ik gegaan. Nog wel even de mudvulcano in gegaan en daarna door naar Santa Marta. Daar ben ik nu en veel meer op mijn plek. De bergen liggen om de hoek en ben er daarom dan ook al geweest. Samen met 2 Engelse gasten Ryan en Cameron. Ook heb ik er een trekking gemaakt samen een Engels meisje uit Barcelona: Lauren. Toen kwamen we de Toekan tegen. Heel tof.

Mijn eerste nacht in een hangmat is een feit. Ik moet zeggen dat het me niet tegen viel. Morgen vertrek ik voor een 2 daagse motortocht. Kon het toch niet laten om op zo,n ding te springen.

Hasta la vista

Comments:

 • Corrie Verhoeven

  21 november 2018

  Fijn te horen dat je je draai al begint te krijgen. Geniet van alle mooie dingen.
  Rij voorzichtig ……!
  Liefs Hans Corrie en Ellen xxx

  reply...

post a comment