Top

19 mei was mijn laatste dag bij Merazonia. Ontzettend jammer om daar weg te gaan maar na 7 weken was het ook tijd om wat van Ecuador te gaan zien. 

Eerst ben ik naar Latacunga gegaan. Vanuit daar ben ik bij het Quilotoa lake geweest. Omdat het zou gaan regenen, onweren etc ging ik in een lange broek, trui en regenkleding daar heen. Daar kwam ik erachter dat je het weerbericht hier niet hoeft te bestuderen. Ben die dag helemaal weggefikt. Het meer kleurde door de zon mega blauw. Supermooi. 

De volgende dag ben ik met 4 Belgen uit Leuven tot 5000 m de cotopaxi (een actieve vulkaan) opgegaan. De top was door het weer niet mogelijk, maar wel met de mountainbike naar beneden. ?

In Quito kwam ik Milou weer tegen. Ik kende haar uit Merazonia. Met Milou ben ik de hele kust afgegaan en hebben we veel gesurft. We zijn dikke pro’s nu ?. Onderweg nog veel oude bekende gezien uit Merazonia. Heel tof. 

Zometeen vlieg ik naar de Galapagos. Daar ben ik 9 dagen en dan is het tijd om terug naar Nederland te vliegen ?. Maar eerst daar nog duiken. ?

Comments:

 • 3 juni 2019

  Ik hoop je binnenkort weer bij de maandagavondgroep te zien en naar je verhalen te luisteren.

  reply...
 • Claudia

  5 juni 2019

  Supergaaf Hanneke en met n beetje mazzel nog duiken tussen walvishaaien op de Galapagos eilanden, Nice ????

  reply...

post a comment