Top

Bijna 8 maanden geleden vertrok ik uit Nederland. Inmiddels ben ik 18 vluchten en ongeveer 122 busritten verder en zit het erop. Helaas. Fijn om naar huis te gaan maar wat jammer dat dit avontuur voorbij is, met als letterlijk hoogtepunt de top van de Aconcagua. Altijd nog raar dat ik daar heb gestaan. Maar wat tof. 

Afgelopen 1,5 week was ik in de Galapagos (Ecuador). Als je het mij vraagt een nogal gehyped groepje eilanden. Zeker heel erg mooi maar eigenlijk veel te duur. Het lijkt erg op Curaçao alleen je hebt net wat andere dieren daar. Ik ben er 4 keer gaan duiken en heb er super veel schildpadden en haaien gezien. 1x zelfs een groep van 15 hamerhaaien. Zo vet. 

Mijn wens om een rog te zien tijdens het duiken of snorkelen is niet uitgekomen ?. Zo ongeveer het hele eiland met toeristen heeft die dingen gezien maar mij vinden ze denk ik niet leuk. Wel heb ik kunnen snorkelen met een pinguïn die denk ik verdwaald was. Geen ijs te vinden daar ?. 

Ik ben nog op een vulkaan geweest, heb gigantisch veel leguanen gezien, mega grote landschildpadden en blue footed boobies. Die laatste 2 zie je alleen op de Galapagos dus dat is wel bijzonder. 

Nu dus de lange weg naar huis. Leuk dat jullie mij allemaal gevolgd hebben. Tot snel.

 

Comments:

 • Renate

  12 juni 2019

  Jaaaa Ecuador ? die cotopaxi zijn wij ook nog op geweest maar bij lange na niet zo hoog dan jij haha. En wat poepen die leguanen veel hè! Hele goed terugreis en tot snel!

  reply...
 • 12 juni 2019

  Wat een avonturen allemaal. Ik zie je binnenkort wel weer!

  reply...
 • Claudia

  12 juni 2019

  Goeie terugreis en tot gauw xxx

  reply...

post a comment